پنج شنبه, 2 اسفند , 1397
18:16:11 - چهارشنبه 4 دی 1392
داغ کن - کلوب دات کام Balatarin اشتراک گذاری در فیس بوک تویت کردن این مطلب
تولید بیش از 9 هزار تن گوشت در قطب گوشت سفید هرمزگان
عباس مویدی گفت: تا پایان سال 9 هزار و 600 تن گوشت سفید در این شهرستان تولید می شود که 12 درصد بیشتر از مدت مشابه پارسال است. به گزارش جهانگیریه ، عباس مؤیدی افزود: تا پایان سال 5 میلیون و 600 قطعه جوجه در مرغداریهای این شهرستان جوجه ریزی شده است. وی علت افزایش […]

عباس مویدی گفت: تا پایان سال 9 هزار و 600 تن گوشت سفید در این شهرستان تولید می شود که 12 درصد بیشتر از مدت مشابه پارسال است.

به گزارش جهانگیریه ، عباس مؤیدی افزود: تا پایان سال 5 میلیون و 600 قطعه جوجه در مرغداریهای این شهرستان جوجه ریزی شده است.

وی علت افزایش تولید را حاصل بالا بردن سطح مدیریت در واحدهای مرغداریها ، افزایش تعداد مرغداریها و برگزاری کلاسهای آموزشی برای تربیت کارگر ماهر واحدهای مرغداری عنوان کرد.

شهرستان بستک 76 واحد مرغداری با 137 سالن دارد که گوشت سفید علاوه بر مصرف شهرستان به مرکز استان و استانهای همجوار ارسال می شود .

داغ کن - کلوب دات کام Balatarin اشتراک گذاری در فیس بوک تویت کردن این مطلب

سلام نشر خبر http://amoozeshnet.ir/fa/123/%D8%B4%D8%B1%D9%88%D8%B9-%D9%BE%DB%8C%D8%B4-%D8%AB%D8%A8%D8%AA-%D9%86%D8%A7%D9%85-%D8%AF%D9%88%D8%B1%D9%87-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4%DB%8C / / /