دوشنبه, 13 مرداد , 1399
12:23:38 - پنج شنبه 17 بهم 1392
داغ کن - کلوب دات کام Balatarin اشتراک گذاری در فیس بوک تویت کردن این مطلب
طرز تهیه کباب ترش غذای محلی گیلانی
  مواد لازم :   گوشت راسته کبابی نیم کیلو پیاز درشت 1 عدد گوجه فرنگی 4 عدد چوچاق (شیشاق) 1 قاشق غذا سوپ خوری رب انار ترش 1 قاشق غذا خوری گردوی چرخ شده 100 گرم نمک و فلفل به میزان لازم روغن یا کره نصف قاشق غذا خوری آب نصف پیمانه پلو پزی […]

طرز تهیه کباب ترش غذای محلی گیلانی

 

مواد لازم :

 

گوشت راسته کبابی نیم کیلو
پیاز درشت 1 عدد
گوجه فرنگی 4 عدد
چوچاق (شیشاق) 1 قاشق غذا سوپ خوری
رب انار ترش 1 قاشق غذا خوری
گردوی چرخ شده 100 گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن یا کره نصف قاشق غذا خوری
آب نصف پیمانه پلو پزی

 

 

طرز تهیه :

 

ابتدا گوشت را به وسیله بیفتک کوب می‌کوبیم تا کاملا” نازک و خرد شود سپس پیاز را رنده می‌کنیم و با گردو و چوچاق (سبزی معطر محلی گیلان) و رب انار و نمک و فلفل مخلوط می‌کنیم . حالا می‌توانیم آن را در ظرف مورد نظر بریزیم . شعله گاز را کم می‌کنیم و مخلوط را در روغن و آب می‌گذاریم تا گوشت بپزد . سپس گوجه ها را کبابی و یا سرخ می‌کنیم و بعد از آماده شدن آن گوشت را در اطراف می‌چنیم .

داغ کن - کلوب دات کام Balatarin اشتراک گذاری در فیس بوک تویت کردن این مطلب

سلام نشر خبر http://amoozeshnet.ir/fa/123/%D8%B4%D8%B1%D9%88%D8%B9-%D9%BE%DB%8C%D8%B4-%D8%AB%D8%A8%D8%AA-%D9%86%D8%A7%D9%85-%D8%AF%D9%88%D8%B1%D9%87-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4%DB%8C / / /